Saturday, 28th September 2024
Standard

Bu sonbahar mevsimi işe yaratmak için ne giyilmeli

Sonbahar sezonunda ne renk giyileceğini hiç merak ettiniz mi? Bu sonbahar sezonunda ne giyeceğini bulmaya çalışırken, Burgundy’deki bu tek renkli görünümü deneyin… bu sonbahar ve ötesinde iş için mükemmel. Bazen, sonbahar ve kış aylarında renklerden uzak durmaya cazip geliyoruz, ancak bu mevsimler için renkler müthiş olduğu için durum böyle olmamalı. Burgundy müthiş bir sonbahar rengi ve favorilerimden biri, yaydığı sıcak his ve stil için çeşitli yollar. Burgundy’i bugünün gönderisinde gösterildiği gibi tek renkli bir görünüm olarak giyebilir veya siyah, bej (burada görüldüğü gibi) veya zümrüt yeşili ile eşleştirebilirsiniz. Bu sezon kucaklanacak diğer sonbahar çalışma renkleri arasında hardal sarısı, avcı yeşil, kırmızı ve pembe bulunmaktadır.
Bugünün sonbahar çalışması, bir kalem etek ve boyun kravat süveterinde tek renkli bir bordo olanıdır. Her iki parçanın da biraz farklı bordo tonları olan farklı dokuları vardır. Sonbahar hissi ile devam ederek, zarif bir his için görünümü ve bej pompaları tamamlamak için derin bir bordo mac mat Lipcolor ekledim.
Ne giyiyorum:
Ted Baker Bluz (burada veya burada, burada/burada benzer; burada çok daha fazlası) // etek (burada, bunu burada, burada/burada, çok daha fazlasını seviyorum) // ayakkabılar (burada/burada, bütçe dostu burada/burada/burada bütçe dostu ) // ruj (burada)
Bakım

< >

JavaScript şu anda bu tarayıcıda devre dışı bırakılmıştır. Bu içeriği görüntülemek için yeniden etkinleştirin.

Ayrıca keyif alabilirsiniz:

Sevgililer Günü için son dakika fikirleri…

Giyebileceğiniz en iyi yaz üstleri…

Şimdi giymek için en iyi iki parçalı set

Şimdi almak için eğlenceli bahar elbiseleri

Bilin.

Haber ve güncellemeler almak için e -posta adresinizle kaydolun.

ilk adı

ilk adı

ilk adı

ilk adı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

Abone olmak

Abone olduğunuz için teşekkürler!

Leave a Reply

Your email address will not be published.