Saturday, 28th September 2024
Standard

Ciddi denemek için gereken en büyük bahar göz makyaj kalıpları

Bahar 2022’nin özellikle göz makyaj trendleri için itiraz kalıpları için büyük bir yıl olacağını belirteceğiz. Pastel grafik astarların yanı sıra ışıltılı göz farı renklerinin yanı sıra yaşlanmayan derinlemesine göz kaşlarının çok fazla deneysel patlaması.

Sizi anlamıyoruz, ancak önümüzdeki birkaç ay içinde bu görünüm her yerde geliştirilecek ve daha da doğaçlama olacak. Bu kışın geçtikçe ve baharla bir araya gelen her şey için hazırlandık.

Herkes her zaman kışla bizi taşıyan tatil titreşimlerini aşmaktan ve tüm parıltı, metal ve neonları ortadan kaldırmaktan memnundur. Tüm ilkbahar/yaz temyiz trendlerinden görünümlere göre, aynı şeyi yapmayı bekleyebilirsiniz. En iyi makyaj sanatçılarına göz attık, ilham için ilk gidip olacak makyajla başlamak için bazı desenler arıyorsanız, hangi kalıplara dikkat edeceğinizi keşfettik.

Önde, 2022 İlkbahar için en iyi parlak, ışıltılı ve güçlü göz makyaj desenleri, bahar için kendinden geçmiş olacak. Tam burada bu yıl denemek için gereken en büyük bahar göz makyaj kalıpları.

Ayrıntılı kaşlar

Bu desen zamansızdır, derinlemesine kaşlar her zaman bir fenomen olacaktır. Bu görünümü başarmak için, uygulama bir kaş kalemi ile kavranması ve tanımlanmış, daha dolgun bir görünüm için kaş kalemine dokunması gerekmektedir.

Çift kanatlı göz kalemi

Bir başka desen astarı ivme kazanma çift kanatlı trend. Kolay erişilebilir ayrıntılar ve karmaşık olmayan makyaj görünümlerini gerçekleştirmeyi çok daha kolay hale getiren çift kanatlı eyeliner, birçok stilde mevcuttur ve her göz şekline uyur.

Pastel göz farı

Baharı ve bu görünümü açıklamak için kullanacağız iki kelime: nemli ve pastel. Parlayan, ışıltılı cilt ve dudaklarla, en iyi tamamlama dokunuşu için gözler üzerinde temel pastel.

Ayrıca bakınız

Sağlık, makyaj
6 Kozmetik Cerrahi Tedavi Fikirleri Bilmelisiniz

Süslü gözler

Süslenmiş her zaman kıyafet için değildir. Bazı makyaj sanatçıları, bir şeyin çevrimiçi ve farklı görünmesini sağlamak için bu desene katkıda bulunuyor, geçen yıl her yerdeydi ve desen 2022 bahar için güçlü olacak veya sofistike eklemek için çıkartmalarla kirpikleri deneyebilirsiniz. Glam Touch olarak.

Sıcak ışıltılı gözler

Sıcak ışıltılı gözler görünümü için, temizliği pembeye ve mercan gölgelerine batırmaya çalışabilir ve onları iç ve gözlerin dış köşelerine ve yanaklara bastırabilirsiniz. Ayrıca yaprakların merkezini Silver Shine Shadow ile doldurmayı hatırlamıyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.