Saturday, 28th September 2024
Standard

Fransız tarzı moda: Moda ve stile inanarak uber-şık titreşimleri

yaymak mı? O zaman varsayılan olarak aynı zamanda Fransa’nın yanı sıra Paris’e de inanırsınız! Değil mi? İkisi ayrılamaz! İster uyarlanmış pantolonlar veya çizgili gömlek, Chanel daireleri, amaçlı saç veya minimalist aksesuarlar-Fransız tarzı moda veya ‘Paris şıklığı’! Geleneksel ve glamın kesintisiz bir karışımı olan rahat sokak modası, bol miktarda bol kıyafetler son derece seksi görünüyor! Özel, ancak çekici olan kesin bilimleri anlaşılmamıştır. Bununla birlikte, bazı ipuçlarını, aynı zamanda bazı Fransız moda konseptlerini süslemenize ve kişisel gardırobunuza ve stilinize gömmenize yardımcı olmak için kollarımızı teknikleri geliştirmek için ele aldık! Bağlı kalın!
[Ayrıca oku: Paris’te bir yerel gibi görünmek için ne giyilir]

Fransız tarzı dolaplarla desenlerin üstüne çıkın
Fransa moda merkezi olabilir, ancak Fransızlar kesinlikle yüksek frekans ve kısa ömürlü soluklara karşıdır. Asla başka birinin tarzını kopyalamaz veya son derece gösterişli, küçük, sıkı ve hatta yüksek bir şey dekore etmezler. Fransız moda konseptlerinin özü, sizi kesinlikle rahat tutarken en iyi özelliklerinizi gösteren geleneksel parçalarla zihninizdir! Bir şeyleri sarsmak için varyasyon, en son malzemeleri büyüleyici şekillerle ve dokularla süslemede mevcuttur! Gardırobunuzu rahat kot pantolon, kaşmir kazak, siyah elbise vb.

Nötrler kraldır
Fransız tarzı moda, siyah, kahverengi, bej, beyaz, donanma veya diğer çıplak ton renkleri gibi nötr dünyevi renkleri kucaklamak anlamına gelir. Bu sadece karışım ve maç yapmakla kalmaz, bir cakewalk, ancak aynı şekilde muazzam çok yönlülük için alan sağlar. Fransız kadınlar zar zor süslü bir şey giyiyorlar, ancak renk popu ekleme sanatını kavradılar ve kıyafetlerine eşarplar, çantalar, ifade mücevherleri vb. Kişisel tarzınıza büyüleyici varyasyonlar eklemek için bolca sahip olmanız gereken bazı geleneksel Fransız moda tarzı aksesuarlar! Güçlü renkler için bir zayıflığınız varsa, kırmızı ekleyin, bu da Ceketler veya Trench Coats olarak Parislılarla aynı şekilde tipiktir.

Erkeklerden liberal olarak ödünç al
Fransız tarzı gardıroplarınızı mükemmelleştirmek için, bir süre içinde erkek bölümünde satın almayı deneyin! Kendinize Boxy Erkek Gömleği, Birkaç Geniş Pantolon veya Zarif ve Vücudunuza Uygun Diğer Parçalar gibi parçalar alın. Her türlü kutlama için kadınlar için smokin süiti, sizi hemen hemen her kadının önlüklerde olacağı bir akşam bölümünde ayırmaya zorlanan ebedi bir moda ifadesidir. Üretmek zorunda olduğunuz vay etkisi çabaya değer olacaktır!

[SC: Mediad]

Fit, moda mantranız olmalı
Fransız tarzı moda kesimlerle tüketilir. Kötü oturan önlüklerin yeri yoktur. Fransız kadınlar, vücudu doğru yerlerde saran ince oturan önlükleri süsleyen ustalardır! Giysiler, mükemmel bir şekil sağlamak ve eğrileri vurgulamak için en ufak detayları akılda tutar. Bu nedenle dükkanlar ve özellikle giysilerinizi sizin için uyarlayabilecek dükkanlar için gidin!

Üst katman çeşitlerinizi alın
Parisli hava durumu öngörülemezliği ile ünlüdür. Güneş bir gün parlıyor olabilir ve ertesi gün köpeklerin yanı sıra kedilere de yağmur yağabilir! Bu nedenle bir şemsiye, deri paltolar, trençkotlar, ceket vb. Fransız modasının içsel bir parçasıdır! Yerinizde soğuk büyüler veya herhangi bir tür şık ceket, kazak ve bombardıman uçakları yaşarsa, size son derece suave olan cilalı bir görünüm sağlamak için müthiş katman topluluklarıdır!

Ayrıntılara faiz ödeyin
Fransız modasını süslerken, mükemmel oje ile iyi bakımlı tırnaklar gibi daha ince detaylara ilgi göstermeye özgü olun! Tousled yatma zamanı saç stilini tutsalar bile, az sayıda düğme geri alınmamış veya gömlek yarı pantolonlu, mükemmel bir görünüm üretmek için daha ince detaylar incelenir! Minimalist aksesuarlar ve çıplak bir omuz gibi öngörülemeyen cilt flaşları ile bile, tüm aura sorunsuz ve zahmetsiz sızıntı sofistike gibi!

Son olarak, sadece sizi memnun etmek için Fransız kadın ayak izlerine uyun ve elbiseye uyun! Diğerleri yanlışlıkla sizden etkilenecekti! Biz burada bestemizi bitirirken, size en iyi neyin yardımcı olduğunu paylaşmak için unutmayın!
Resim Kaynak: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.